C2017 Machinefabriek de Koning B.V..
Werken met foto's
Historie In 1998 gestart met het in opdracht vervaardigen van spindels volgens tekeningen van de klant. Naar aanleiding van meer vraag uit de markt om spindels en de onderdelen om de spindel heen te leveren hebben wij deze in eigen beheer verder ontwikkeld en verbeterd. Vanaf 2004 zijn de spoeleronderdelen gestandaardiseerd in verschillende bouw groottes. In 2005 is er na de vraag van een klant een differentieel aandrijving van de spindel ontwikkeld en succesvol toegepast en dit jaar (2013) is de 4e en 5e 3.500mtr. voorspoellier geleverd. In 2011 hebben de ontwikkelingen ook niet stil gestaan, nu kunnen wij de spindels nog beter aan passen aan uw gewenste liertrommel breedte. Hiervoor werd de trommelbreedte aangepast aan de spindel.
SK  SPOOLING DEVICES
Welkom op onze site Welkom op onze site Historie Historie Eigen producten Eigen producten Derden producten Derden producten Machines Machines Contact Contact Links Links Voorwaarden Voorwaarden
MK
Welkom op onze site
Historie
Derden producten
Machines
Contact
Links
Links
Voorwaarden
Voorwaarden Made by Machinefabriek de Koning B.V.
Onze standaardisatie heeft als voordeel korte levertijd voor nieuwbouw. Reservedelen heeft u binnen 24 uur* in huis.
* Levertijd reservedelen, geldt voor levering Nederland mits voor 12.00 besteld voorradig tussentijdse verkoop voorbehouden.
Spindels tot 4 meter lang mogelijk!